Zesde editie Van Day groot succes

Met een recordopkomst, een heleboel positieve reacties én een aantal verrassingen was de zesde editie van de Van Day die volledig in het teken van de Hyundai bedrijfswagens stond, een groot succes. Bekijk het videoverslag!

Het evenement, waar potentiële klanten en fleetowners kennismaken met het gamma van Hyundai, werd georganiseerd door Hyundai en J&T Autolease. Na een uitgebreid ontbijt bij het Europese verdeelcenter Hyundai Mobis, kon de groep uitvoerig testrijden met zowel de Hyundai bedrijfs- als personenwagens. Ook reed het peloton langs Hyundai Machines België voor een verrassende activiteit: ze kropen achter de bedieningshendels van een kleine graafmachine.

Verrassing

Naast de klassieke bestelwagens wilde de organisatie de deelnemers ook trakteren op een beetje fun op de weg. Een grote verrassing was de aanwezigheid van de Hyundai i30 N, dé hot hatch van het moment. En dat toverde een glimlacht op het gezicht van veel deelnemers.

Reacties

‘We zijn vrij nieuwsgierig naar de modellen van Hyundai, we hebben deze modellen nog niet in ons wagenpark. We willen graag kijken wat de mogelijkheden zijn’, ‘Een fantastische ervaring om echt naar de eindklant te gaan’ en ‘De H350 is een mooie wagen! Veel ruimte achterin, het nodige comfort voor zowel chauffeur als bijrijder’. Zomaar wat van de vele positieve reacties op de Van Day, die door de organisatie als de meest succesvolle editie tot nu toe bestempeld wordt.


Ontdek onze modellen
Hyundai KONA
Hyundai verhalen Uitgelichte berichten