Uniek: 1.610.000 kilometer op de teller in slechts vijf jaar

Farrah Haines is een doodgewone Amerikaanse die voor haar werk auto-onderdelen bezorgt. Per jaar legt zij in haar Hyundai Elantra zo’n 200.000 mijl (320.000 km) af. Ter vergelijking: de gemiddelde Amerikaan rijdt per jaar 14.000 mijl. Onlangs naderde ze – na vijf jaar – de 1 miljoen mijl (1.610.000 km) met haar trouwe Elantra. Een mijlpaal, maar laat de kilometerteller van haar auto nou niet verder gaan dan 999.999 mijl! Gelukkig had Hyundai daar een heel originele oplossing voor. Check de video.

1 miljoen mijl-club

De unieke prestatie van Farrah Haines bracht Hyundai op een fantastisch idee: elke Amerikaan die met zijn Hyundai – voorzien van de originele aandrijflijn! – de grens van 1 miljoen mijl passeert, krijgt de mogelijkheid om het unieke embleem aan zijn kilometerteller toe te voegen. Samen vormen deze Hyundai-rijders de “1 miljoen mijl-club”.

Dag en nacht op pad

Maar het verhaal is nog niet afgelopen. Om haar te bedanken voor haar trouw aan haar auto besloot Hyundai Farrah Haines te verrassen met een gloednieuwe Hyundai Elantra. Dat was echter zo eenvoudig nog niet, want de Amerikaanse is dag en nacht op pad voor haar werk. En dus verzon Hyundai een list om de auto te kunnen overhandigen. Welke? Dat zie je in de volgende video:

Kwaliteit van Hyundai

Farrah Haines is niet de enige Hyundai-rijder die blij is met de geweldige kwaliteit van haar auto. Uit tevredenheidsonderzoeken blijkt dat consumenten over de gehele linie zeer tevreden zijn met Hyundai. Niet voor niets biedt Hyundai een garantietermijn die wordt gezien als een van de beste in de markt. Meer weten?


Ontdek onze unieke garantie
Hyundai KONA
Hyundai verhalen Uitgelichte berichten