5 vragen aan Edvin Eriksen van de Hyundai CRADLE-innovatiehub in Berlijn

Hyundai CRADLE, het onderdeel van Hyundai Motor Company dat zich richt op innovatieve technologie, heeft recent een nieuwe vestiging geopend in de Duitse hoofdstad Berlijn. Wij spraken Edvin Eriksen, hoofd van de zojuist geopende CRADLE-innovatiehub in Berlijn, en stelden hem 5 vragen.

Lees verder
Hyundai neemt een innovatief platform in gebruik

Je staat er niet zo snel bij stil, maar een van de allerbelangrijkste componenten van een auto is het platform, of het onderstel. Dat is namelijk de basis waarop alle onderdelen – chassis, aandrijflijnen, veiligheidstechnologieën, etc. – van de auto worden gebouwd. Hyundai kondigt nu de komst van een nieuw platform aan en dat is eigenlijk best groot nieuws. Hoe dat eruitziet? Bekijk de video hieronder.

Lees verder
Hyundai IF Design
iF Design Awards voor Hyundai Le Fil Rouge en Palisade

Helaas, je kunt er (nog) niet in rijden, maar hij laat wel zien hoe Hyundai’s er over een paar jaar uit gaan zien. En daar waren ze bij de jury van de toonaangevende iF Design Awards behoorlijk van onder de indruk. Zij beloonde onze concept car Le Fil Rouge met een fraaie onderscheiding voor zijn mooie design. Ook de nieuwe SUV Hyundai Palisade – alleen verkrijgbaar in Amerika – viel in de prijzen.

Lees verder
Met waterstof de klimaatuitdagingen aanpakken

Wat kan een belangrijke bijdrage leveren in de strijd tegen de wereldwijde klimaatproblematiek? Waterstoftechnologie! Hyundai is ervan overtuigd dat dit een significant deel van de oplossing kan zijn.

Lees verder
hyundai airbagtechnologie
Extra veiligheid dankzij nieuwe airbagtechnologie

Vorig jaar nog presenteerde Hyundai een type airbag die is gemonteerd in het panoramische dak van een auto en nu komt Hyundai met ’s werelds eerste multi-collision airbagsysteem. Dit nieuwe airbagsysteem biedt extra bescherming bij meervoudige botsingen.

Lees verder
Draadloos opladen en autonoom parkeren met Hyundai

Zomaar ergens in een parkeergarage: je stapt uit je Hyundai om boodschappen te gaan doen en vervolgens zoekt de auto helemaal zelf een plekje bij een draadloos oplaadstation. Wanneer het opladen is afgerond, rijdt de Hyundai uit zichzelf weer weg om vervolgens volledig autonoom een lege parkeerplek te zoeken. Science fiction? Zeker niet. Het is dichterbij dan je denkt! Check deze video:

Lees verder