Super-aanbieding voor de snelle beslissers: i30N Thierry Neuville Limited Edition!

Ben jij helemaal gek van de Hyundai i30 N en minstens zo verzot op onze Belgische rallyheld Thierry Neuville, dan hebben wij een aanbod dat je bijna niet kunt afslaan. Kies je namelijk voor een Hyundai i30 N met i30N Performance Pack, dan kun je helemaal gratis opteren voor een exclusieve i30 N Thierry Neuville-edition. Bovendien word je uitgenodigd voor een track day op het circuit van Zolder. Deze aanbieding geldt slechts voor 34 klanten, dus weer er snel bij.

Waarin verschilt de exclusieve i30 N Thierry Neuville nu eigenlijk van een reguliere i30 N? Welnu, aan de buitenkant valt de i30N Thierry Neuville meteen op door zijn bijzondere striping (afhankelijk van de koetswerkkleur in het oranje, zwart of wit) en de Thierry Neuville-badges. Indien de klant het wenst, kan de striping ook weggelaten worden. Binnenin komt het TN-logo terug in de tapijtenset en op de genummerde badge die discreet op de middenconsole wordt aangebracht. Ook voorziet Hyundai een exclusieve genummerde sleuteldoos waarin uiteraard de sleutel van de wagen en een genummerde sleutelhanger zit.

Alle 34 klanten die een i30N Thierry Neuville bestellen, worden uitgenodigd voor een track day op het circuit van Zolder in het voorjaar van 2018. Onder het toeziend oog van ervaren instructeurs zullen zij hun i30N Thierry Neuville kunnen testen waarvoor hij gebouwd is. Bij de ontwikkeling van de i30N hebben de ingenieurs onder leiding van Albert Biermann er namelijk op toegezien dat elke i30N zonder enige aanpassing uitzonderlijke prestaties kan neerzetten op een circuit. Dat zullen de klanten dus in alle veiligheid zelf kunnen ervaren.

Wie een i30N met Performance Pack bestelt hoeft niets bij te betalen om รฉรฉn van de 34 exclusieve TN-edities te bemachtigen. Alleen snel zijn is de boodschap! Met een uitgesproken attractief prijskaartje van 33.999 euro is de i30N sowieso al de meest betaalbare hot hatch op de markt en met het bijzondere TN-pakket wordt het model nog net iets exclusiever.

Hyundai KONA
Hyundai verhalen Uitgelichte berichten