Hyundai Belux trotse partner van KAA Gent

Hyundai en voetbal, dat is een combinatie met intussen al heel wat jaren geschiedenis. Niet alleen waren we eerder al partner van Europese en wereldbekertoernooien, ook bij absolute topclubs in Europa. Atletico Madrid, Chelsea FC en Olympique Lyonnais bijvoorbeeld, prijkt het Hyundai-logo trots op de voetbaltruitjes.

Lees verder
Renties Ypres Rally: Thierry en Nicolas bedanken hun Belgische fans!

Eén keer per jaar, rond eind juni, hangt in de Belgische Westhoek een unieke sfeer. Dan verandert de Grote Markt van Ieper in het mooiste assistentiepark van de hele autosportwereld, en staat de Rally van Ieper op de agenda!

Lees verder
WRC Portugal: Thierry Neuville scoort 50ste WK-podium voor Hyundai!

Het was, op zijn zachtst gezegd, een bewogen rally voor Hyundai dit weekend in Portugal. In een moeilijke beginfase kregen zowel Sébastien Loeb als Dani Sordo af te rekenen met technische problemen en zakten ze ver weg in het klassement. Ook onze Belgische crew, Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul, werden aanvankelijk op een aanzienlijke achterstand gereden, maar toen volgde een indrukwekkende remonte.

Lees verder
Thierry Neuville wint ook in Argentinië

Gaat het dit jaar dan toch echt gebeuren? Na zijn overwinning in de Rally van Corsica won Thierry Neuville nu ook de Rally van Argentinië. Daarmee onderstreept de kopman van het Hyundai-rallyteam nog maar eens zijn favorietenrol voor de wereldtitel. Dankzij de tweede plaats van teamgenoot Andreas Mikkelsen gaat Hyundai bovendien riant aan de leiding in het WK bij de constructeurs. Bekijk hieronder de spectaculaire beelden:

Lees verder
Thierry Neuville nieuwe leider in het WRC-klassement na winst op Corsica

Het rallyteam van Hyundai heeft de eerste overwinning van 2019 binnen. Thierry Neuville reed een dijk van een rally en kon de laatste dag aanvangen als leider van de rally. In de eerste proef op zondag kon de i20 WRC echter het tempo moeilijk volgen, en zag het er naar uit dat Thierry en Nicolas genoegen zouden moeten nemen met een tweede plek.

Lees verder
Hyundai ook in zee met Atlético Madrid

Hyundai en voetbal: ze waren al onafscheidelijk en die band wordt alleen nog maar sterker nu Hyundai na de Engelse Premier League-club Chelsea ook Atlético Madrid gaat sponsoren. De overeenkomst met de Spaanse grootmacht heeft een looptijd van drie jaar, tot en met 2021. Atlético Madrid won dit jaar voor de derde keer in de geschiedenis de Europa League.

Lees verder