WRC Portugal: Thierry Neuville scoort 50ste WK-podium voor Hyundai!

Het was, op zijn zachtst gezegd, een bewogen rally voor Hyundai dit weekend in Portugal. In een moeilijke beginfase kregen zowel Sébastien Loeb als Dani Sordo af te rekenen met technische problemen en zakten ze ver weg in het klassement. Ook onze Belgische crew, Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul, werden aanvankelijk op een aanzienlijke achterstand gereden, maar toen volgde een indrukwekkende remonte.

Lees verder
Thierry Neuville wint ook in Argentinië

Gaat het dit jaar dan toch echt gebeuren? Na zijn overwinning in de Rally van Corsica won Thierry Neuville nu ook de Rally van Argentinië. Daarmee onderstreept de kopman van het Hyundai-rallyteam nog maar eens zijn favorietenrol voor de wereldtitel. Dankzij de tweede plaats van teamgenoot Andreas Mikkelsen gaat Hyundai bovendien riant aan de leiding in het WK bij de constructeurs. Bekijk hieronder de spectaculaire beelden:

Lees verder
Thierry Neuville nieuwe leider in het WRC-klassement na winst op Corsica

Het rallyteam van Hyundai heeft de eerste overwinning van 2019 binnen. Thierry Neuville reed een dijk van een rally en kon de laatste dag aanvangen als leider van de rally. In de eerste proef op zondag kon de i20 WRC echter het tempo moeilijk volgen, en zag het er naar uit dat Thierry en Nicolas genoegen zouden moeten nemen met een tweede plek.

Lees verder
Hyundai ook in zee met Atlético Madrid

Hyundai en voetbal: ze waren al onafscheidelijk en die band wordt alleen nog maar sterker nu Hyundai na de Engelse Premier League-club Chelsea ook Atlético Madrid gaat sponsoren. De overeenkomst met de Spaanse grootmacht heeft een looptijd van drie jaar, tot en met 2021. Atlético Madrid won dit jaar voor de derde keer in de geschiedenis de Europa League.

Lees verder
Klaar voor een nieuw WRC-seizoen met Thierry & Nicolas

De legendarische Rally van Monte Carlo (25-28 januari) vormt traditioneel de start van een nieuw WRC-seizoen. Alweer voor het vijfde achtereenvolgende seizoen doet het fabrieksteam van Hyundai Motorsport daaraan mee. En wel met deze supersnelle nieuwe bolide, de nieuwe Hyundai i20 WRC 2018. Daarmee willen onze landgenoten Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul dit jaar vol voor de wereldtitel gaan.

Lees verder
Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul winnen Rally van Australië

Thierry Neuville heeft voor een fantastisch slotakkoord gezorgd van het World Rally Championship 2017. Onze ambassadeur won de afsluitende Rally van Australië en scoorde daarmee zijn vierde overwinning van 2017. Ondanks het feit dat hij de meeste besttijden liet optekenen in het seizoen (57 zogenaamde scratches) kon hij de wereldtitel niet verzilveren. Maar als vice-Wereldkampioen met de meeste overwinningen mogen we bijzonder trots zijn! En afspraak in Januari voor een nieuw rally-seizoen!

Lees verder