Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul maken droomstart voor Hyundai in Rally van Monte Carlo

Voor het eerst in zijn geschiedenis begon Hyundai Motorsport aan het nieuwe WRC-seizoen als titelhouder bij de constructeurs. De legendarische Rally van Monte Carlo stond dit weekend traditiegetrouw als eerste manche op de kalender. Een rally die onze Belgische crew, Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul, al heel lang op hun verlanglijstje hadden staan. Ze startten dan ook ijzersterk eind vorige week. Maar wat daarna zou gebeuren, tart alle verbeelding.

Lees verder
Hyundai wint wereldtitel rally bij de constructeurs

Met 18 punten voorsprong op zijn dichtste concurrent pakt Hyundai zijn eerste échte titel in het Wereldkampioenschap Rally: die van de beste constructeur in het seizoen 2019! 

Lees verder
Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul zetten Hyundai op titelkoers

Een bewogen weekend in Spanje was het. Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul wonnen op magistrale wijze de WRC-manche in Catalonië, maar zagen door de tweede plaats van hun belangrijkste concurrent de wereldtitel bij de piloten uit handen glippen. Bekijk de review:

Lees verder
Hyundai Belux trotse partner van KAA Gent

Hyundai en voetbal, dat is een combinatie met intussen al heel wat jaren geschiedenis. Niet alleen waren we eerder al partner van Europese en wereldbekertoernooien, ook bij absolute topclubs in Europa. Atletico Madrid, Chelsea FC en Olympique Lyonnais bijvoorbeeld, prijkt het Hyundai-logo trots op de voetbaltruitjes.

Lees verder
Renties Ypres Rally: Thierry en Nicolas bedanken hun Belgische fans!

Eén keer per jaar, rond eind juni, hangt in de Belgische Westhoek een unieke sfeer. Dan verandert de Grote Markt van Ieper in het mooiste assistentiepark van de hele autosportwereld, en staat de Rally van Ieper op de agenda!

Lees verder
WRC Portugal: Thierry Neuville scoort 50ste WK-podium voor Hyundai!

Het was, op zijn zachtst gezegd, een bewogen rally voor Hyundai dit weekend in Portugal. In een moeilijke beginfase kregen zowel Sébastien Loeb als Dani Sordo af te rekenen met technische problemen en zakten ze ver weg in het klassement. Ook onze Belgische crew, Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul, werden aanvankelijk op een aanzienlijke achterstand gereden, maar toen volgde een indrukwekkende remonte.

Lees verder

Instagram

Instagram has returned invalid data.
Volg ons op instagram