Oog voor fijnproevers en aanstormend talent

Hyundai is een merk voor fijnproevers. Het is daarom niet verwonderlijk dat Hyundai Belgium partner is van Gault & Millau dat in diverse landen gastronomiegidsen uitbrengt. Ook reikt Gault & Millau jaarlijks verschillende prestigieuze prijzen uit, zoals de Chef van het Jaar, Restaurant van het Jaar en de Jonge Chefs van het Jaar. In die laatste categorie viel ook Maxime Zimmer in de prijzen. Hij geldt als een van de grootste aanstormende culinaire talenten van België en Hyundai is er trots op deze talentvolle jongeman te mogen steunen, met een blitse Hyundai Kona in de hoofdrol. Maak kennis met Maxime Zimmer in deze video.

Chef van het Jaar 2019

Ruim 1.300 mensen waren aanwezig bij de presentatie van de Restaurantgids 2019. De titel Chef van het Jaar 2019 ging naar David Martin van Restaurant La Paix in Anderlecht.

Bij de Jonge Chefs van het Jaar vallen ook Thijs Vervloet (Colette – Westerlo) voor Vlaanderen en Maxime Maziers (Bruneau – Brussel) voor het Brussels Gewest in de prijzen. Zij zijn de laureaten naast Maxime Zimmer (Un Max de Goût – Comblain-au-Pont) die bovendien naast de trofee ook nog eens met een trendy Hyundai Kona huiswaarts mocht keren.

Meer dan 1.400 adressen

De beroemde gastronomiegids van Gault & Millau 2019 ligt nu in de boekhandel en kost 29 euro. In de voorverkoop gingen al meer dan 30.000 exemplaren over de toonbank. De gids bespreekt meer dan 1.400 adressen, waaronder niet minder dan 240 nieuwe. Ook op de website www.gaultmillau.be kan je aan de hand van diverse criteria restaurants opzoeken.

Hyundai KONA
Hyundai verhalen Uitgelichte berichten