Hyundai en Vodafone verbinden auto met het internet Jouw auto volledig verbinden met het internet? Het is nog slechts een kwestie van tijd. Dankzij het Internet-of-Things (IoT) kunnen verschillende apparaten – televisies, koelkasten, de verwarming en natuurlijk smartphones – al met elkaar praten en binnenkort zullen ook auto’s helemaal connected zijn. Hyundai gaat daarvoor samenwerken met Vodafone.
Lees verder
Opgelet aan de pomp: nieuwe namen voor diesel en benzine Automobilisten krijgen aan de pomp te maken met nieuwe namen voor benzine en diesel. Best even wennen, maar tanken in het buitenland wordt zo wel makkelijker. Om een einde maken aan de verwarring bij het tanken over de grens zullen de nieuwe wit-zwarte labels namelijk in de hele Europese Unie hetzelfde zijn.
Lees verder
Hyundai SmartSense: zo gebruik je het De ontwikkeling van rijhulp- en veiligheidssystemen gaat ontzettend snel. Een auto doet steeds meer en kan steeds meer. Hoog tijd voor een opfrisser, want uit welke systemen bestaat Hyundai SmartSense tegenwoordig en wat doen en kunnen ze?
Lees verder
Naar je eigen muziek luisteren in de auto zónder koptelefoon Met vier personen tegelijk naar verschillende muziek luisteren in één auto, zonder dat ze een koptelefoon op hoeven te zetten: Hyundai maakt het mogelijk met zijn nieuwe Separated Sound Zone-technologie, kortweg SSZ. De nieuwe technologie van Hyundai zal naar verwachting binnen twee jaar gereed zijn voor productie. Bekijk de video:
Lees verder
Zora, de woonzorgrobot Wat hebben De Maaspoorte en Hyundai met elkaar gemeen? De link lijkt ver te zoeken, maar het is de maatschappelijke verantwoordelijkheidszin van Hyundai die beide organisaties met elkaar verbindt. Het ultramoderne woonzorgcentrum in Maaseik, dat bijna letterlijk de verbinding vormt tussen het stadscentrum en de gezapig voorbij kabbelende Maas, heeft er dankzij het vooruitstrevende Koreaanse automerk sinds enige tijd immers een nieuwe hightech bewoonster bij, die maar wat graag haar steentje bijdraagt om de bewoners een aangenaam, maar vooral actief en stimulerend verblijf te bieden. Ze heet Zora, en ze is een zorgrobot.
Lees verder
Le Fil Rouge, misschien wel de spannendste concept car ooit én met Belgische signatuur Zijn naam klinkt al best spannend en zelfs een tikkeltje mysterieus: Le Fil Rouge. Maar wat als je deze auto in het echt kunt zien, kunt aanraken en voelen? Dan maakt je hart toch een klein sprongetje? Met Le Fil Rouge presenteert Hyundai een van de meest bijzondere concept cars ooit. Het is een voorproefje van het Hyundai-design van de toekomst en hij werd getekend door de Belgische hoofddesigner bij Hyundai, Luc Donckerwolke.
Lees verder