Hyundai IF Design
iF Design Awards voor Hyundai Le Fil Rouge en Palisade Helaas, je kunt er (nog) niet in rijden, maar hij laat wel zien hoe Hyundai’s er over een paar jaar uit gaan zien. En daar waren ze bij de jury van de toonaangevende iF Design Awards behoorlijk van onder de indruk. Zij beloonde onze concept car Le Fil Rouge met een fraaie onderscheiding voor zijn mooie design. Ook de nieuwe SUV Hyundai Palisade – alleen verkrijgbaar in Amerika – viel in de prijzen.
Lees verder
Met waterstof de klimaatuitdagingen aanpakken Wat kan een belangrijke bijdrage leveren in de strijd tegen de wereldwijde klimaatproblematiek? Waterstoftechnologie! Hyundai is ervan overtuigd dat dit een significant deel van de oplossing kan zijn.
Lees verder
hyundai airbagtechnologie
Extra veiligheid dankzij nieuwe airbagtechnologie Vorig jaar nog presenteerde Hyundai een type airbag die is gemonteerd in het panoramische dak van een auto en nu komt Hyundai met ’s werelds eerste multi-collision airbagsysteem. Dit nieuwe airbagsysteem biedt extra bescherming bij meervoudige botsingen.
Lees verder
Draadloos opladen en autonoom parkeren met Hyundai Zomaar ergens in een parkeergarage: je stapt uit je Hyundai om boodschappen te gaan doen en vervolgens zoekt de auto helemaal zelf een plekje bij een draadloos oplaadstation. Wanneer het opladen is afgerond, rijdt de Hyundai uit zichzelf weer weg om vervolgens volledig autonoom een lege parkeerplek te zoeken. Science fiction? Zeker niet. Het is dichterbij dan je denkt! Check deze video:
Lees verder
Uniek: 1.610.000 kilometer op de teller in slechts vijf jaar Farrah Haines is een doodgewone Amerikaanse die voor haar werk auto-onderdelen bezorgt. Per jaar legt zij in haar Hyundai Elantra zo’n 200.000 mijl (320.000 km) af. Ter vergelijking: de gemiddelde Amerikaan rijdt per jaar 14.000 mijl. Onlangs naderde ze – na vijf jaar – de 1 miljoen mijl (1.610.000 km) met haar trouwe Elantra. Een mijlpaal, maar laat de kilometerteller van haar auto nou niet verder gaan dan 999.999 mijl! Gelukkig had Hyundai daar een heel originele oplossing voor. Check de video.
Lees verder
Hyundai zet vol in op waterstof met ‘FCEV Vision 2030’ Waterstof gaat de wereld veroveren. Daar is Hyundai van overtuigd. We liepen al voorop met batterij-elektrisch aangedreven auto’s als de KONA Electric en IONIQ Electric, maar willen nu ook een leidende rol spelen op het gebied van waterstoftechnologie. Het streven is om rond 2030 jaarlijks 500.000 waterstof-elektrisch aangedreven voertuigen – personenauto’s zoals de NEXO, maar óók bedrijfswagens – te produceren.
Lees verder