Zora, de woonzorgrobot Wat hebben De Maaspoorte en Hyundai met elkaar gemeen? De link lijkt ver te zoeken, maar het is de maatschappelijke verantwoordelijkheidszin van Hyundai die beide organisaties met elkaar verbindt. Het ultramoderne woonzorgcentrum in Maaseik, dat bijna letterlijk de verbinding vormt tussen het stadscentrum en de gezapig voorbij kabbelende Maas, heeft er dankzij het vooruitstrevende Koreaanse automerk sinds enige tijd immers een nieuwe hightech bewoonster bij, die maar wat graag haar steentje bijdraagt om de bewoners een aangenaam, maar vooral actief en stimulerend verblijf te bieden. Ze heet Zora, en ze is een zorgrobot.
Lees verder
Le Fil Rouge, misschien wel de spannendste concept car ooit én met Belgische signatuur Zijn naam klinkt al best spannend en zelfs een tikkeltje mysterieus: Le Fil Rouge. Maar wat als je deze auto in het echt kunt zien, kunt aanraken en voelen? Dan maakt je hart toch een klein sprongetje? Met Le Fil Rouge presenteert Hyundai een van de meest bijzondere concept cars ooit. Het is een voorproefje van het Hyundai-design van de toekomst en hij werd getekend door de Belgische hoofddesigner bij Hyundai, Luc Donckerwolke.
Lees verder
Waarom tóch winterbanden als het niet sneeuwt? Een zachte winter, zelden sneeuw of hooguit natte sneeuw; de verleiding is groot om met de gewone (zomer)banden de hele winter door te rijden. En als er dan toch sneeuw valt, kun je ze altijd nog laten monteren, toch? Mis, want winterbanden bieden vanaf 7 graden Celsius en daaronder beduidend meer grip dan zomerbanden. Niet alleen op sneeuw, maar ook op een nat wegdek.
Lees verder
Hyundai tilt zelfrijdende auto naar the next level De ontwikkeling van zelfrijdende rijdende auto’s gaat verbazingwekkend hard. Vorig jaar nog introduceerde Hyundai de Autonomous IONIQ Concept en nu alweer wordt hard gewerkt aan de zelfstandig rijdende Hyundai Level 4. Om deze auto autonoom te kunnen laten rijden is feitelijk geen menselijke interactie meer nodig.
Lees verder
Nieuwe Hyundai Kona door Euro NCAP bekroond met topscore van 5 sterren De nagelnieuwe Kona kreeg als veiligheidsbeoordeling het maximum van 5 sterren toebedeeld door de onafhankelijke organisatie voor voertuigbeoordeling Euro NCAP. Dit resultaat bestempelt de nieuwe Hyundai B-SUV als één van de veiligste modellen in zijn segment met een overtuigende score in alle vier categorieën: bescherming voor volwassenen, bescherming voor kinderen, bescherming van voetgangers en Safety Assist.
Lees verder
Hyundai wint in drie categorieën bij Automotive Brand Contest 2017 Hyundai is al eventjes het grootste Aziatische automerk in België en Luxemburg. Dat succes is in de eerste plaats te danken aan onze vele klanten, maar ook aan de evolutie die het merk doormaakt. Die positieve trend werd zopas nog maar eens bevestigd met drie onderscheidingen in de prestigieuze Automotive Brand Contest 2017. Zo ontving Hyundai onder meer de eervolle titel Best Brand of the Year. Het is nog maar eens de bevestiging dat Hyundai grote stappen maakt. Hele grote stappen.
Lees verder