Hyundai ook in zee met Atlético Madrid Hyundai en voetbal: ze waren al onafscheidelijk en die band wordt alleen nog maar sterker nu Hyundai na de Engelse Premier League-club Chelsea ook Atlético Madrid gaat sponsoren. De overeenkomst met de Spaanse grootmacht heeft een looptijd van drie jaar, tot en met 2021. Atlético Madrid won dit jaar voor de derde keer in de geschiedenis de Europa League.
Lees verder
Klaar voor een nieuw WRC-seizoen met Thierry & Nicolas De legendarische Rally van Monte Carlo (25-28 januari) vormt traditioneel de start van een nieuw WRC-seizoen. Alweer voor het vijfde achtereenvolgende seizoen doet het fabrieksteam van Hyundai Motorsport daaraan mee. En wel met deze supersnelle nieuwe bolide, de nieuwe Hyundai i20 WRC 2018. Daarmee willen onze landgenoten Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul dit jaar vol voor de wereldtitel gaan.
Lees verder
Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul winnen Rally van Australië Thierry Neuville heeft voor een fantastisch slotakkoord gezorgd van het World Rally Championship 2017. Onze ambassadeur won de afsluitende Rally van Australië en scoorde daarmee zijn vierde overwinning van 2017. Ondanks het feit dat hij de meeste besttijden liet optekenen in het seizoen (57 zogenaamde scratches) kon hij de wereldtitel niet verzilveren. Maar als vice-Wereldkampioen met de meeste overwinningen mogen we bijzonder trots zijn! En afspraak in Januari voor een nieuw rally-seizoen!
Lees verder
Thierry Neuville tweede in Rally van Wales Met nog een rally te gaan (in Australië) heeft Thierry Neuville zijn zinnen gezet op de tweede plaats in de strijd om het wereldkampioenschap rallyrijden. Dat zou een mooi eindresultaat zijn voor de Belgische coureur van Hyundai Motorsport die dit jaar al drie rally’s won. In de voorlaatste rally van het seizoen (in Wales) eindigde Neuville als tweede. Sebastien Ogier had aan de derde plaats genoeg om de WK-titel veilig te stellen. Bekijk de beelden.
Lees verder
Topprestatie Hyundai Ioniq in e-rally Omloop van Vlaanderen Ecologisch rally rijden? Klinkt nogal suf, maar het tegendeel is waar! Hyundai deed het in de eerste e-rally Omloop van Vlaanderen. Aan de start verschenen een Hyundai Ioniq Electric en een Hyundai Ioniq Plug-in hybride.
Lees verder
Thierry Neuville heeft materiaalpech in de Rally van Duitsland Het gaat er flink om spannen in de laatste drie WRC-rally’s van het seizoen. Door zijn opgave in de Rally van Duitsland (kapotte wielophanging) moet Thierry Neuville zijn leidende positie in de WK-tussenstand weer afstaan aan zijn Franse concurrent Sébastien Ogier. Het verschil tussen de Belgische coureur van Hyundai Motorsport en de nieuwe klassementsaanvoerder is nu 17 punten. Wel leverde de Rally van Duitsland fantastische plaatjes op. Bekijk de spectaculaire beelden.
Lees verder