Hyundai KONA aantrekkelijker dan ooit De Hyundai KONA is om diverse redenen nog aantrekkelijker geworden. We zetten de redenen hier voor je op een rij.
Lees verder
Hyundai scoort in onafhankelijk kwaliteits- en tevredenheidsonderzoek Op zoek naar een héél betrouwbare auto? Eentje waarvan je zeker weet dat je er niet om de haverklap mee naar de garage moet? Dan moet je bij Hyundai zijn, zo concludeert J.D. Power dat elk jaar onderzoek doet naar de betrouwbaarheid van auto’s. En J.D. Power kan het weten, want dat instituut staat bekend als een van de meest aansprekende en gerenommeerde onderzoeksbureaus ter wereld.
Lees verder
Hyundai ook in zee met Atlético Madrid Hyundai en voetbal: ze waren al onafscheidelijk en die band wordt alleen nog maar sterker nu Hyundai na de Engelse Premier League-club Chelsea ook Atlético Madrid gaat sponsoren. De overeenkomst met de Spaanse grootmacht heeft een looptijd van drie jaar, tot en met 2021. Atlético Madrid won dit jaar voor de derde keer in de geschiedenis de Europa League.
Lees verder
Hyundai en Maroon 5 brengen ode aan Bob Marley Wie kent 'm niet: de iconische feel good hit 'Three Little Birds' van Bob Marley. Poprockgroep Maroon 5, winnaar van meerdere Grammy's, coverde het nummer voor de nieuwe merkcampagne van Hyundai.
Lees verder
Hyundai sponsor van Chelsea Hyundai verbindt zich met ingang van het seizoen 2018/2019 als sponsor aan de Engelse topclub Chelsea. De overeenkomst loopt tot en met 2022. Het is voor het eerst dat Hyundai een club uit de Premier League, de hoogste afdeling van de Engelse voetbalcompetitie, sponsort. In deze speciale video kondigen de Chelsea-sterren Olivier Giroud, David Luiz en Tiémoué Bakayoko de samenwerking aan.
Lees verder
Zo slim is de Hyundai NEXO De Hyundai NEXO is een wonder op wielen. Behalve dat hij – best bijzonder – wordt aangedreven door een brandstofcel, kent hij talrijke andere interessante snufjes. Zo krijgt de NEXO een Intelligent Personal Cockpit met sensoren die reageren op stem en handsignalen. En dat is behalve hartstikke handig ook superveilig!
Lees verder