Hyundai KONA aantrekkelijker dan ooit De Hyundai KONA is om diverse redenen nog aantrekkelijker geworden. We zetten de redenen hier voor je op een rij.
Lees verder
Hyundai scoort in onafhankelijk kwaliteits- en tevredenheidsonderzoek Op zoek naar een héél betrouwbare auto? Eentje waarvan je zeker weet dat je er niet om de haverklap mee naar de garage moet? Dan moet je bij Hyundai zijn, zo concludeert J.D. Power dat elk jaar onderzoek doet naar de betrouwbaarheid van auto’s. En J.D. Power kan het weten, want dat instituut staat bekend als een van de meest aansprekende en gerenommeerde onderzoeksbureaus ter wereld.
Lees verder
Hyundai bezorgt Elliot (7) de dag van z’n leven Een blauwe Hyundai met gele wielen: geen combinatie die je snel tegenkomt, maar voor Elliot maakte Hyundai Belux een uitzondering. Immers, een ventje van zeven jaar die – achter het stuur van een exclusieve sportwagen – beweert dat zijn lievelingswagen een Hyundai is, help je zijn wens in vervulling te brengen, toch?
Lees verder
Het nut van de Hyundai aircocheck Waar zouden we zijn zonder een goed werkende airco? Het zorgt bij warm weer voor een aangename temperatuur in de auto waardoor u fitter – en dus veiliger – achter het stuur zit. En bij koud weer is het ontwasemen van beslagen ruiten slechts een fluitje van een cent. Een airco moet het dus gewoon altijd doen. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Laat uw airco elk jaar inspecteren door uw Hyundai verdeler. Dat scheelt een hoop ongemak en onnodige kosten.
Lees verder
Red Dot Design Award 2018 voor Hyundai KONA en NEXO Wist je dat voor steeds meer automobilisten design de belangrijkste reden is om te kiezen voor Hyundai? Dat verklaart ook de vele onderscheidingen die onze modellen krijgen voor hun fraaie vormgeving. Zoals onze twee allernieuwste Hyundai’s, de compacte SUV KONA en de waterstofauto NEXO. Zij werden bekroond met de Red Dot Design Award 2018, een prestigieuze internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt.
Lees verder
Extreme kou deert Hyundai KONA Electric en NEXO niet Voor veel elektrische auto’s is starten bij extreem lage temperaturen een flink probleem. Maar níet voor de Hyundai KONA Electric en waterstofauto Hyundai NEXO. Beide modellen blijken na uitvoerige tests in het ijskoude Lapland uitstekend bestand tegen temperaturen van wel van -35 °C. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de video.
Lees verder