Van Rome naar Parijs in slechts 8 minuten en 18 seconden Van Rome naar Parijs in 8 minuten en 18,49 seconden, kan dat? Wél als je daarvoor de twee nagenoeg gelijknamige plaatsen in Denemarken neemt. Afstand tussen beide dorpen: 12,8 km. Voertuig: de spiksplinternieuwe Hyundai i30 Fastback N, met aan het stuur Gabriele Tarquini.
Lees verder
Zo gaat onze truck op waterstof er uitzien Auto’s met een brandstofcel, stadsbussen met een brandstofcel, ja zélfs fietsen met een brandstofcel zijn een mogelijkheid. Waterstofmobiliteit is meer dan ooit een hot topic en dus is het niet raar dat Hyundai de komst van zijn allereerste elektrische truck met een brandstofcel aankondigt. In 2019 zal de zero emissie-vrachtwagen officieel worden geïntroduceerd. Hierbij tonen we je alvast een artist impression.
Lees verder
Welke elektrische Hyundai past het best bij jou? De elektrische familie van Hyundai groeit stevig door en telt inmiddels vijf uiteenlopende groene modellen. Het zijn de drie zero emissie-auto’s KONA Electric, IONIQ Electric en NEXO (alle drie 120 % aftrekbaar tot aanslagjaar 2019) en de IONIQ Hybrid en Plug-in Hybrid. De laatste twee combineren een zuinige brandstofmotor met de energie van een oplaadbare batterij. Welke elektrische Hyundai past eigenlijk het best bij jou? Kies maar!
Lees verder
Vernieuwde Hyundai Tucson laat weinig te wensen over De populaire Hyundai Tucson krijgt een uitgebreide update. Nieuwe motoren, kersverse technologie, nog meer gebruiksgemak: you name it. De vernieuwde Tucson biedt het allemaal.
Lees verder
Naar je eigen muziek luisteren in de auto zónder koptelefoon Met vier personen tegelijk naar verschillende muziek luisteren in één auto, zonder dat ze een koptelefoon op hoeven te zetten: Hyundai maakt het mogelijk met zijn nieuwe Separated Sound Zone-technologie, kortweg SSZ. De nieuwe technologie van Hyundai zal naar verwachting binnen twee jaar gereed zijn voor productie. Bekijk de video:
Lees verder
Hyundai KONA aantrekkelijker dan ooit De Hyundai KONA is om diverse redenen nog aantrekkelijker geworden. We zetten de redenen hier voor je op een rij.
Lees verder