Spectaculaire inhaalrace Thierry Neuville in Rally van Zweden Thierry Neuville heeft zich keurig in de top van het World Rally Championship gehandhaafd. De kopman van het Hyundai-rallyteam spinde weliswaar op de eerste dag van de Rally van Zweden, maar knokte zich met zijn copiloot Nicolas Gilsoul vervolgens op spectaculaire wijze terug naar een derde plaats. In de WK-stand blijven onze landgenoten tweede, op slechts vier punten achterstand van klassementsleider Ott Tänak. Bekijk de beelden.
Lees verder
Hyundai i20 Car of the Year
Hyundai i20 uitgeroepen tot Used Car of the Year Een wagen die na jaren trouwe dienst nog steeds op handen wordt gedragen, moet natuurlijk wel iets in zijn mars hebben. Zoals de Hyundai i20. Deze compact middenklasser werd bij de FirstCar Awards in de UK uitgeroepen tot Used Car of the Year en won bovendien de prijs Used Car of the Year tot £ 10.000.
Lees verder
Hyundai Elevate Walking Car helpt bij natuurrampen Wat hebben Hyundai en robots met elkaar gemeen? Meer dan je denkt! Tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas presenteerde Hyundai Elevate Walking Car, een uniek geavanceerd voertuig dat dankzij zijn vier poten elk terrein aankan. Check de video:
Lees verder
Hyundai zet vol in op waterstof met ‘FCEV Vision 2030’ Waterstof gaat de wereld veroveren. Daar is Hyundai van overtuigd. We liepen al voorop met batterij-elektrisch aangedreven auto’s als de KONA Electric en IONIQ Electric, maar willen nu ook een leidende rol spelen op het gebied van waterstoftechnologie. Het streven is om rond 2030 jaarlijks 500.000 waterstof-elektrisch aangedreven voertuigen – personenauto’s zoals de NEXO, maar óók bedrijfswagens – te produceren.
Lees verder
Coca-Cola European Partners kiest voor de KONA Electric Hoe maak je als bedrijf je CO2-footprint zo klein mogelijk? Door bewuste keuzes te maken en zélf het groene voorbeeld te geven. Dat vindt Coca-Cola European Partners. De multinational breidt zijn elektrische leasevloot uit met 10 Hyundai’s KONA Electric.
Lees verder
Officiële WLTP-cijfers KONA Electric gecorrigeerd De officiële WLTP-cijfers van de Hyundai KONA Electric zijn bijgesteld. De volledig elektrische SUV (64 kWh) kan op een volle batterij 449 km afleggen. Hyundai corrigeert de WLTP-cijfers voor de actieradius van de KONA Electric na het signaleren van onvolkomenheden in de WLTP-testprocedure. Deze is uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie – en niet door Hyundai.
Lees verder