Hyundai Maxime Zimmer
Oog voor fijnproevers en aanstormend talent Hyundai is een merk voor fijnproevers. Het is daarom niet verwonderlijk dat Hyundai Belgium partner is van Gault & Millau dat in diverse landen gastronomiegidsen uitbrengt. Ook reikt Gault & Millau jaarlijks verschillende prestigieuze prijzen uit, zoals de Chef van het Jaar, Restaurant van het Jaar en de Jonge Chefs van het Jaar. In die laatste categorie viel ook Maxime Zimmer in de prijzen. Hij geldt als een van de grootste aanstormende culinaire talenten van België en Hyundai is er trots op deze talentvolle jongeman te mogen steunen, met een blitse Hyundai Kona in de hoofdrol. Maak kennis met Maxime Zimmer in deze video.
Lees verder
Opgelet aan de pomp: nieuwe namen voor diesel en benzine Automobilisten krijgen aan de pomp te maken met nieuwe namen voor benzine en diesel. Best even wennen, maar tanken in het buitenland wordt zo wel makkelijker. Om een einde maken aan de verwarring bij het tanken over de grens zullen de nieuwe wit-zwarte labels namelijk in de hele Europese Unie hetzelfde zijn.
Lees verder
Bertrand Piccard: “Als ik mijn loniq oplaad, kost me dat 4 euro voor 200 kilometer. Niet te kloppen!” De Zwitser Bertrand Piccard is geen onbekende in de wereld van de luchtvaart. Hij realiseerde begin 1999 als eerste een non-stop ballonvaart rond de wereld in de Breitling Orbiter 3, daarbij gebruik makend van de straalstroom. Enkele jaren geleden deed Piccard hetzelfde met een uitsluitend door zelf opgewekte zonne-energie aangedreven vliegtuigje, de Solar Impulse 2. Het mag dan ook niet verbazen dat Bertrand Piccard er een uitgesproken ecologisch gedachtengoed op nahoudt, en daarover vertelt hij ronduit in een interview dat is verschenen in het gekende blad Paris Match. Hij is trouwens ook Hyundai-ambassadeur, en zweert voor zijn dagelijkse verplaatsingen bij de Ioniq EV. Hieronder kun je het volledige interview nalezen. (Copywrights Paris Match, Francis Demange)
Lees verder
Elektrische wagen voor opleiding Autotechnologie van de Thomas More Hogeschool William Meerschaut, PR & Communications Manager van Hyundai Belgium, heeft de sleutels van een Hyundai Ioniq EV overhandigd aan Wouter Lutin, opleidingsmanager van de opleiding Autotechnologie van de Thomas More Hogeschool. Het is de eerste keer dat een merk een volledig elektrisch voertuig schenkt aan de school. De wagen wordt niet alleen gebruikt om de studenten de nieuwste technologieën bij te brengen, hij zal ook zijn dienst bewijzen als demovoertuig om leerlingen autotechnologie van secundaire scholen wegwijs te maken in de technologie van elektrisch rijden.
Lees verder
Zora, de woonzorgrobot Wat hebben De Maaspoorte en Hyundai met elkaar gemeen? De link lijkt ver te zoeken, maar het is de maatschappelijke verantwoordelijkheidszin van Hyundai die beide organisaties met elkaar verbindt. Het ultramoderne woonzorgcentrum in Maaseik, dat bijna letterlijk de verbinding vormt tussen het stadscentrum en de gezapig voorbij kabbelende Maas, heeft er dankzij het vooruitstrevende Koreaanse automerk sinds enige tijd immers een nieuwe hightech bewoonster bij, die maar wat graag haar steentje bijdraagt om de bewoners een aangenaam, maar vooral actief en stimulerend verblijf te bieden. Ze heet Zora, en ze is een zorgrobot.
Lees verder
Rijden met kinderen: waar moet je op letten? Verveelde koppies, gezeur of zelfs ruzie achterin: een autorit met kinderen kan heel stressvol zijn. Hierbij geven we je een aantal tips, zodat het voortaan wat makkelijker gaat!
Lees verder