Hyundai IF Design
iF Design Awards voor Hyundai Le Fil Rouge en Palisade Helaas, je kunt er (nog) niet in rijden, maar hij laat wel zien hoe Hyundai’s er over een paar jaar uit gaan zien. En daar waren ze bij de jury van de toonaangevende iF Design Awards behoorlijk van onder de indruk. Zij beloonde onze concept car Le Fil Rouge met een fraaie onderscheiding voor zijn mooie design. Ook de nieuwe SUV Hyundai Palisade – alleen verkrijgbaar in Amerika – viel in de prijzen.
Lees verder
Draadloos opladen en autonoom parkeren met Hyundai Zomaar ergens in een parkeergarage: je stapt uit je Hyundai om boodschappen te gaan doen en vervolgens zoekt de auto helemaal zelf een plekje bij een draadloos oplaadstation. Wanneer het opladen is afgerond, rijdt de Hyundai uit zichzelf weer weg om vervolgens volledig autonoom een lege parkeerplek te zoeken. Science fiction? Zeker niet. Het is dichterbij dan je denkt! Check deze video:
Lees verder
Uniek: 1.610.000 kilometer op de teller in slechts vijf jaar Farrah Haines is een doodgewone Amerikaanse die voor haar werk auto-onderdelen bezorgt. Per jaar legt zij in haar Hyundai Elantra zo’n 200.000 mijl (320.000 km) af. Ter vergelijking: de gemiddelde Amerikaan rijdt per jaar 14.000 mijl. Onlangs naderde ze – na vijf jaar – de 1 miljoen mijl (1.610.000 km) met haar trouwe Elantra. Een mijlpaal, maar laat de kilometerteller van haar auto nou niet verder gaan dan 999.999 mijl! Gelukkig had Hyundai daar een heel originele oplossing voor. Check de video.
Lees verder
Hyundai Maxime Zimmer
Oog voor fijnproevers en aanstormend talent Hyundai is een merk voor fijnproevers. Het is daarom niet verwonderlijk dat Hyundai Belgium partner is van Gault & Millau dat in diverse landen gastronomiegidsen uitbrengt. Ook reikt Gault & Millau jaarlijks verschillende prestigieuze prijzen uit, zoals de Chef van het Jaar, Restaurant van het Jaar en de Jonge Chefs van het Jaar. In die laatste categorie viel ook Maxime Zimmer in de prijzen. Hij geldt als een van de grootste aanstormende culinaire talenten van België en Hyundai is er trots op deze talentvolle jongeman te mogen steunen, met een blitse Hyundai Kona in de hoofdrol. Maak kennis met Maxime Zimmer in deze video.
Lees verder
Opgelet aan de pomp: nieuwe namen voor diesel en benzine Automobilisten krijgen aan de pomp te maken met nieuwe namen voor benzine en diesel. Best even wennen, maar tanken in het buitenland wordt zo wel makkelijker. Om een einde maken aan de verwarring bij het tanken over de grens zullen de nieuwe wit-zwarte labels namelijk in de hele Europese Unie hetzelfde zijn.
Lees verder
Bertrand Piccard: “Als ik mijn loniq oplaad, kost me dat 4 euro voor 200 kilometer. Niet te kloppen!” De Zwitser Bertrand Piccard is geen onbekende in de wereld van de luchtvaart. Hij realiseerde begin 1999 als eerste een non-stop ballonvaart rond de wereld in de Breitling Orbiter 3, daarbij gebruik makend van de straalstroom. Enkele jaren geleden deed Piccard hetzelfde met een uitsluitend door zelf opgewekte zonne-energie aangedreven vliegtuigje, de Solar Impulse 2. Het mag dan ook niet verbazen dat Bertrand Piccard er een uitgesproken ecologisch gedachtengoed op nahoudt, en daarover vertelt hij ronduit in een interview dat is verschenen in het gekende blad Paris Match. Hij is trouwens ook Hyundai-ambassadeur, en zweert voor zijn dagelijkse verplaatsingen bij de Ioniq EV. Hieronder kun je het volledige interview nalezen. (Copywrights Paris Match, Francis Demange)
Lees verder