Hyundai Motor test waterstofbus

In de loop van de komende weken gaan Hyundai Motor Company en de Duitse bus-operatoren zoveel mogelijk gegevens verzamelen uit tests in reële omstandigheden, om te bekijken of het realistisch is een op waterstof aangedreven bus naar de Europese markt te brengen.

Lees verder
Hyundai start digitale januarimaand!

2021 wordt het eerste jaar in tijden met een januarimaand zonder Brussels Motorshow. In het najaar van 2020 begon Hyundai als eerste merk in België al te werken aan een alternatieve formule om zijn indrukwekkende reeks nieuwe modellen aan klanten te kunnen voorstellen. Vanaf 4 januari gaat die nieuwe opzet helemaal live. Sterke commerciële acties bij de dealers maken daar natuurlijk deel van uit. Maar héél belangrijk wordt ook een volledig nieuw, digitaal platform!

Lees verder
Een onweerstaanbare mini-EV

Hyundai biedt elektrische auto’s in alle soorten en maten. Onze nieuwste aanwinst? Deze kleine maar o zo stoere eenpersoons EV. Een naam heeft hij nog niet – die maken we later bekend – maar we kunnen wel alvast verklappen dat hij is uitgerust met een heel bijzondere technologie: Emotion Adaptive Vehicle Control (EAVC).

In de video hieronder ze je hoe onze mini-EV tot stand is gekomen.

Lees verder
Hyundai XCIENT Fuel Cell

Waar andere automerken vaak alleen nog maar praten over de ontwikkeling van op waterstof rijdende vrachtwagens, gaat Hyundai onverstoorbaar verder met vernieuwen. Tien exemplaren van de H2 Xcient gingen onlangs op de boot naar Europa. Deze Hyundai-trucks met een brandstofcel gaan in Zwitserland onder meer de bevoorrading van grote supermarktketens voor hun rekening nemen. Bekijk hieronder de video:

Lees verder
Hyundai op het Autosalon van Brussel

Van 9 tot 19 januari verwelkomen de paleizen van Brussels Expo een nieuwe editie van de Brussels Motorshow.

Lees verder
Alle primeurs en nieuwtjes op de IAA 2019

Veel nieuws op de stand van Hyundai op de IAA in Frankfurt. We zetten de belangrijkste Hyundai-primeurs op een rij:

Lees verder