Tucson N Line
Deze Tucson N Line is een waar kunstwerk

Na de Hyundai i30 N Line is het tijd voor de volgende Hyundai met sportieve saus want ook de populaire Tucson krijgt een aangeklede versie. Een bijzondere combinatie, een SUV in N-outfit. Ter ere van het debuut maakte kunstenaar Andreas Preis een kunstwerk dat schittert op de eerste Tucson N Line.

Lees verder
Hyundai IF Design
iF Design Awards voor Hyundai Le Fil Rouge en Palisade

Helaas, je kunt er (nog) niet in rijden, maar hij laat wel zien hoe Hyundai’s er over een paar jaar uit gaan zien. En daar waren ze bij de jury van de toonaangevende iF Design Awards behoorlijk van onder de indruk. Zij beloonde onze concept car Le Fil Rouge met een fraaie onderscheiding voor zijn mooie design. Ook de nieuwe SUV Hyundai Palisade – alleen verkrijgbaar in Amerika – viel in de prijzen.

Lees verder
Draadloos opladen en autonoom parkeren met Hyundai

Zomaar ergens in een parkeergarage: je stapt uit je Hyundai om boodschappen te gaan doen en vervolgens zoekt de auto helemaal zelf een plekje bij een draadloos oplaadstation. Wanneer het opladen is afgerond, rijdt de Hyundai uit zichzelf weer weg om vervolgens volledig autonoom een lege parkeerplek te zoeken. Science fiction? Zeker niet. Het is dichterbij dan je denkt! Check deze video:

Lees verder
Hyundai zet vol in op waterstof met ‘FCEV Vision 2030’

Waterstof gaat de wereld veroveren. Daar is Hyundai van overtuigd. We liepen al voorop met batterij-elektrisch aangedreven auto’s als de KONA Electric en IONIQ Electric, maar willen nu ook een leidende rol spelen op het gebied van waterstoftechnologie. Het streven is om rond 2030 jaarlijks 500.000 waterstof-elektrisch aangedreven voertuigen – personenauto’s zoals de NEXO, maar óók bedrijfswagens – te produceren.

Lees verder
De lange weg van een concept car

Hyundai pakt regelmatig uit met interessante concept cars. Zoals Le Fil Rouge, om er maar eentje te noemen. Een concept car legt, van schets aan de ontwerptafel tot z’n onthulling tijdens een show, een lange weg af. Dit is hoe concept cars tot stand komen.

Lees verder
Hyundai kleurt groen op het autosalon van Parijs

Hyundai maakt er geen geheim van binnen afzienbare tijd uit te willen groeien tot het groenste automerk ter wereld. Die milieuvriendelijke ambities zijn duidelijk terug te zien op het autosalon van Parijs 2018. Daar toont Hyundai zijn nieuwste ecomodellen KONA Electric en NEXO. Een ander hoogtepunt op de stand van Hyundai is het werelddebuut van de i30 Fastback N, het nieuwste ultra-sportieve model dat onder het high-performance-label Hyundai N wordt uitgebracht. Bekijk de korte sfeerimpressie die wij maakten in Parijs.

Lees verder