Hyundai start digitale januarimaand!

2021 wordt het eerste jaar in tijden met een januarimaand zonder Brussels Motorshow. In het najaar van 2020 begon Hyundai als eerste merk in België al te werken aan een alternatieve formule om zijn indrukwekkende reeks nieuwe modellen aan klanten te kunnen voorstellen. Vanaf 4 januari gaat die nieuwe opzet helemaal live. Sterke commerciële acties bij de dealers maken daar natuurlijk deel van uit. Maar héél belangrijk wordt ook een volledig nieuw, digitaal platform!

Lees verder
Designbaas SangYup Lee over het revolutionaire ontwerp van de nieuwe Tucson

Over de nieuwe Hyundai Tucson raak je niet uitgepraat. Vooral zijn uitgesproken design maakt de tongen los. Waar haalden de ontwerpers de inspiratie vandaan voor zijn revolutionaire vormen en lijnenspel? En wat valt op als je de Tucson van dichtbij gaat bekijken, zowel vanbinnen als vanbuiten? Wij vroegen het SangYup Lee, hoofd Design bij Hyundai.

Lees verder
Tucson N Line
Deze Tucson N Line is een waar kunstwerk

Na de Hyundai i30 N Line is het tijd voor de volgende Hyundai met sportieve saus want ook de populaire Tucson krijgt een aangeklede versie. Een bijzondere combinatie, een SUV in N-outfit. Ter ere van het debuut maakte kunstenaar Andreas Preis een kunstwerk dat schittert op de eerste Tucson N Line.

Lees verder
Vernieuwde Hyundai Tucson laat weinig te wensen over

De populaire Hyundai Tucson krijgt een uitgebreide update. Nieuwe motoren, kersverse technologie, nog meer gebruiksgemak: you name it. De vernieuwde Tucson biedt het allemaal.

Lees verder
Hyundai scoort in onafhankelijk kwaliteits- en tevredenheidsonderzoek

Op zoek naar een héél betrouwbare auto? Eentje waarvan je zeker weet dat je er niet om de haverklap mee naar de garage moet? Dan moet je bij Hyundai zijn, zo concludeert J.D. Power dat elk jaar onderzoek doet naar de betrouwbaarheid van auto’s. En J.D. Power kan het weten, want dat instituut staat bekend als een van de meest aansprekende en gerenommeerde onderzoeksbureaus ter wereld.

Lees verder