Hyundai i20 Car of the Year
Hyundai i20 uitgeroepen tot Used Car of the Year

Een wagen die na jaren trouwe dienst nog steeds op handen wordt gedragen, moet natuurlijk wel iets in zijn mars hebben. Zoals de Hyundai i20. Deze compact middenklasser werd bij de FirstCar Awards in de UK uitgeroepen tot Used Car of the Year en won bovendien de prijs Used Car of the Year tot £ 10.000.

Lees verder
Zo gaat onze truck op waterstof er uitzien

Auto’s met een brandstofcel, stadsbussen met een brandstofcel, ja zélfs fietsen met een brandstofcel zijn een mogelijkheid. Waterstofmobiliteit is meer dan ooit een hot topic en dus is het niet raar dat Hyundai de komst van zijn allereerste elektrische truck met een brandstofcel aankondigt. In 2019 zal de zero emissie-vrachtwagen officieel worden geïntroduceerd. Hierbij tonen we je alvast een artist impression.

Lees verder
Welke elektrische Hyundai past het best bij jou?

De elektrische familie van Hyundai groeit stevig door en telt inmiddels vijf uiteenlopende groene modellen. Het zijn de drie zero emissie-auto’s KONA Electric, IONIQ Electric en NEXO (alle drie 120 % aftrekbaar tot aanslagjaar 2019) en de IONIQ Hybrid en Plug-in Hybrid. De laatste twee combineren een zuinige brandstofmotor met de energie van een oplaadbare batterij. Welke elektrische Hyundai past eigenlijk het best bij jou? Kies maar!

Lees verder
‘In 2040 rijdt een kwart van de auto’s op waterstof’

Waterstofauto’s – zoals de Hyundai NEXO – hebben de toekomst, vindt Hyundai. Die visie wordt onderschreven door een onderzoek van KPMG waaruit blijkt dat de vraag naar auto’s met een brandstofcel alleen maar zal toenemen.

Lees verder
Topprestatie Hyundai Ioniq in e-rally Omloop van Vlaanderen

Ecologisch rally rijden? Klinkt nogal suf, maar het tegendeel is waar! Hyundai deed het in de eerste e-rally Omloop van Vlaanderen. Aan de start verschenen een Hyundai Ioniq Electric en een Hyundai Ioniq Plug-in hybride.

Lees verder
Is dit de mooiste autoreclame ooit?

Die beelden … die muziek … om stil van te worden, zo mooi.
Alsof je naar een promotiefilmpje over Italië zit te kijken, maar dan geproduceerd door de beroemde regisseur Italiaan Sergio Leone met daaronder de meeslepende klanken van de legendarische componist Ennio Morricone. En dan is er in deze film ook nog een rol(letje) weggelegd voor de Hyundai IONIQ. Kan het mooier? Kijk snel!

Lees verder

Instagram

Instagram has returned invalid data.
Volg ons op instagram