Hyundai start digitale januarimaand!

2021 wordt het eerste jaar in tijden met een januarimaand zonder Brussels Motorshow. In het najaar van 2020 begon Hyundai als eerste merk in België al te werken aan een alternatieve formule om zijn indrukwekkende reeks nieuwe modellen aan klanten te kunnen voorstellen. Vanaf 4 januari gaat die nieuwe opzet helemaal live. Sterke commerciële acties bij de dealers maken daar natuurlijk deel van uit. Maar héél belangrijk wordt ook een volledig nieuw, digitaal platform!

Lees verder
Alle primeurs en nieuwtjes op de IAA 2019

Veel nieuws op de stand van Hyundai op de IAA in Frankfurt. We zetten de belangrijkste Hyundai-primeurs op een rij:

Lees verder
Hyundai i30 Wagon: schoonheid en functie gaan wel degelijk samen

Men zegt dat schoonheid van de wereld een betere plek maakt. Dat is de rol van kunst: de zinnen beroeren. Maar schoonheid kan ons leven ook mooier maken: wanneer vorm zich ten dienste stelt van functie.

Lees verder
Op roadtrip door Frankrijk, met je beste vrienden in een nieuwe Hyundai i30. Hoe cool!

Hoe cool zou het zijn om een roadtrip te maken door Frankrijk, in een spiksplinternieuwe Hyundai i30, samen met je beste vrienden?

Lees verder
Mijn inspiratiebron? De vleugel van een vliegtuig!

Michel Glenisson (33), Creative Interior Design Manager bij Hyundai, is een van de bedenkers van het design van de nieuwe Hyundai i30. Hij maakt deel uit van een team van jonge ontwerpers onder leiding van onze beroemde landgenoot Luc Donckerwolke, designchef bij Hyundai.

Lees verder
De strategische hoekstenen voor groei van Hyundai Motor Europe

In de komende vijf jaar lanceert Hyundai dertig nieuwe modellen en varianten. Zo wil Hyundai de zichtbaarheid en aanwezigheid van het merk in diverse marktsegmenten vergroten. Samen met de onthulling van de nieuwste varianten van de Hyundai i30- – de i30 N en de i30 Fastback – introduceert Hyundai zijn nieuwe bedrijfsstrategie.

Lees verder