Hyundai bezorgt Elliot (7) de dag van z’n leven

Een blauwe Hyundai met gele wielen: geen combinatie die je snel tegenkomt, maar voor Elliot maakte Hyundai Belux een uitzondering. Immers, een ventje van zeven jaar die – achter het stuur van een exclusieve sportwagen – beweert dat zijn lievelingswagen een Hyundai is, help je zijn wens in vervulling te brengen, toch?

Lees verder
Super-aanbieding voor de snelle beslissers: i30N Thierry Neuville Limited Edition!

Ben jij helemaal gek van de Hyundai i30 N en minstens zo verzot op onze Belgische rallyheld Thierry Neuville, dan hebben wij een aanbod dat je bijna niet kunt afslaan. Kies je namelijk voor een Hyundai i30 N met i30N Performance Pack, dan kun je helemaal gratis opteren voor een exclusieve i30 N Thierry Neuville-edition. Bovendien word je uitgenodigd voor een track day op het circuit van Zolder. Deze aanbieding geldt slechts voor 34 klanten, dus weer er snel bij.

Lees verder
Héél veel Hyundai nieuwigheden op de Frankfurt Motor Show

In zowat 4 à 5 uurtjes rijd je van België naar Frankfurt. En dat is best het overwegen waard als je weet wat Hyundai allemaal gaat presenteren op de internationale autoshow IAA (14-24 september 2017) in deze Duitse stad.

Lees verder
De strategische hoekstenen voor groei van Hyundai Motor Europe

In de komende vijf jaar lanceert Hyundai dertig nieuwe modellen en varianten. Zo wil Hyundai de zichtbaarheid en aanwezigheid van het merk in diverse marktsegmenten vergroten. Samen met de onthulling van de nieuwste varianten van de Hyundai i30- – de i30 N en de i30 Fastback – introduceert Hyundai zijn nieuwe bedrijfsstrategie.

Lees verder
Video: eerste beelden Hyundai i30 N & Hyundai i30 Fastback

De internationale pers mocht in Düsseldorf kennismaken met de nieuwe Hyundai i30 N en de Hyundai i30 Fastback. Zij maken de Hyundai i30-familie helemaal compleet. En hoe! Bekijk nu de eerste beelden van de ontzettend stoere ‘hot hatch’ en de elegante 5-deurs sportcoupé.

Lees verder
Dit is de high-performance Hyundai i30 N!

De veelbesproken en langverwachte nieuwe Hyundai i30 N is klaar om de strijd aan te gaan in de klasse van de ‘hot hatches’. De snelle vijfdeurs hatchback en eerste high-performancemodel van Hyundai in de N-reeks maakt nu al een spectaculaire indruk.

Lees verder

Instagram

Instagram has returned invalid data.
Volg ons op instagram