Hyundai start digitale januarimaand!

2021 wordt het eerste jaar in tijden met een januarimaand zonder Brussels Motorshow. In het najaar van 2020 begon Hyundai als eerste merk in België al te werken aan een alternatieve formule om zijn indrukwekkende reeks nieuwe modellen aan klanten te kunnen voorstellen. Vanaf 4 januari gaat die nieuwe opzet helemaal live. Sterke commerciële acties bij de dealers maken daar natuurlijk deel van uit. Maar héél belangrijk wordt ook een volledig nieuw, digitaal platform!

Lees verder
Van Rome naar Parijs in slechts 8 minuten en 18 seconden

Van Rome naar Parijs in 8 minuten en 18,49 seconden, kan dat? Wél als je daarvoor de twee nagenoeg gelijknamige plaatsen in Denemarken neemt. Afstand tussen beide dorpen: 12,8 km. Voertuig: de spiksplinternieuwe Hyundai i30 Fastback N, met aan het stuur Gabriele Tarquini.

Lees verder
Héél veel Hyundai nieuwigheden op de Frankfurt Motor Show

In zowat 4 à 5 uurtjes rijd je van België naar Frankfurt. En dat is best het overwegen waard als je weet wat Hyundai allemaal gaat presenteren op de internationale autoshow IAA (14-24 september 2017) in deze Duitse stad.

Lees verder
De strategische hoekstenen voor groei van Hyundai Motor Europe

In de komende vijf jaar lanceert Hyundai dertig nieuwe modellen en varianten. Zo wil Hyundai de zichtbaarheid en aanwezigheid van het merk in diverse marktsegmenten vergroten. Samen met de onthulling van de nieuwste varianten van de Hyundai i30- – de i30 N en de i30 Fastback – introduceert Hyundai zijn nieuwe bedrijfsstrategie.

Lees verder
Video: eerste beelden Hyundai i30 N & Hyundai i30 Fastback

De internationale pers mocht in Düsseldorf kennismaken met de nieuwe Hyundai i30 N en de Hyundai i30 Fastback. Zij maken de Hyundai i30-familie helemaal compleet. En hoe! Bekijk nu de eerste beelden van de ontzettend stoere ‘hot hatch’ en de elegante 5-deurs sportcoupé.

Lees verder
Flamboyant : de nieuwe Hyundai i30 Fastback!

Spannend nieuws! De i30-familie is namelijk compleet! Na de vijfdeurs hatchback – inclusief de supersportieve N-variant – en de praktische Wagon is er nu ook de i30 Fastback. Het nieuwe “premium” is eindelijk beschikbaar !

Lees verder