Camille Laus en Hanne Claes – twee Belgische topatletes worden Hyundai-ambassadrice

Op veel vlakken zijn Hanne Claes en Camille Laus elkaars tegenpolen. Nederlandstalig en Franstalig, blondine en brunette, groot en klein, hordeloopster en sprintster. Maar tegelijk vullen ze elkaar aan als yin en yang. Want ze zijn allebei professioneel atlete, door Jacques Borlée getraind tot aan de Europese top in hun disciplines. Bovendien zijn Hanne en Camille ook hartsvriendinnen, én samen gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Tokyo, op de 4x400m met de Belgian Cheetahs. En voortaan… rijden ze dus ook allebei in een Hyundai!

Lees verder
Hyundai op het Autosalon van Brussel

Van 9 tot 19 januari verwelkomen de paleizen van Brussels Expo een nieuwe editie van de Brussels Motorshow.

Lees verder
449 km autonomie met een Kona Electric?

449 km. Dat is het officiële WLTP-autonomiecijfer voor de Hyundai Kona Electric, met de 64 kWh-batterij. In de pers kreeg de elektrische Kona al vaak lof voor dat knappe rijbereik, dat bovendien in echte rijomstandigheden ook best haalbaar blijkt. Maar toen ontmoetten we Serguei Mardirosian. De Gentse taxibestuurder contacteerde ons om te zeggen dat van die rijbereik-inschatting niet veel klopt. Hij heeft een heel andere ervaring met zijn Kona Electric, en die is niet wat je zou verwachten… zo licht hij ons graag toe tijdens een vraaggesprek.

Lees verder
Alle primeurs en nieuwtjes op de IAA 2019

Veel nieuws op de stand van Hyundai op de IAA in Frankfurt. We zetten de belangrijkste Hyundai-primeurs op een rij:

Lees verder
Hoe ver rij je nu echt op waterstof? Autowereld deed de test!

In het pas verschenen julinummer van het Belgische magazine Autowereld staat een wel heel bijzondere reportage. Journalist Piet Andries besloot dit voorjaar namelijk om met de Hyundai Nexo, de enige volledig op waterstof aangedreven SUV, een forse uitdaging aan te gaan. Een regelrechte roadtrip, dwars door Noord-Europa, zou oorspronkelijk het traject van Oslo naar Brussel overbruggen. Maar bij nader inzien wilde hij de Nexo eerst ook gewoon helemaal naar Oslo sturen. “Daarheen en weer terug“ dus, Brussel-Oslo-Brussel, met niets anders in de tank dan waterstof, en niets anders uit de uitlaat dan… water.

Lees verder
Renties Ypres Rally: Thierry en Nicolas bedanken hun Belgische fans!

Eén keer per jaar, rond eind juni, hangt in de Belgische Westhoek een unieke sfeer. Dan verandert de Grote Markt van Ieper in het mooiste assistentiepark van de hele autosportwereld, en staat de Rally van Ieper op de agenda!

Lees verder

Instagram

Instagram has returned invalid data.
Volg ons op instagram