WRC Portugal: Thierry Neuville scoort 50ste WK-podium voor Hyundai!

Het was, op zijn zachtst gezegd, een bewogen rally voor Hyundai dit weekend in Portugal. In een moeilijke beginfase kregen zowel Sébastien Loeb als Dani Sordo af te rekenen met technische problemen en zakten ze ver weg in het klassement. Ook onze Belgische crew, Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul, werden aanvankelijk op een aanzienlijke achterstand gereden, maar toen volgde een indrukwekkende remonte.

Lees verder
Hyundai verrast met elektrisch aangedreven … bus!

Dat Hyundai voortdurend blijft investeren in nieuwe technologieën, blijkt opnieuw want in Korea stelde het merk een 100% elektrisch aangedreven dubbeldekker bus voor!

Lees verder
Tucson N Line
Deze Tucson N Line is een waar kunstwerk

Na de Hyundai i30 N Line is het tijd voor de volgende Hyundai met sportieve saus want ook de populaire Tucson krijgt een aangeklede versie. Een bijzondere combinatie, een SUV in N-outfit. Ter ere van het debuut maakte kunstenaar Andreas Preis een kunstwerk dat schittert op de eerste Tucson N Line.

Lees verder
Zo ziet de cockpit van de toekomst eruit

Hoe ziet het auto-interieur van de toekomst eruit? Druk, met heel veel knoppen en schakelaars, of juist sober en zo functioneel mogelijk? Bij Hyundai vinden we het laatste. Automobilisten hebben steeds meer behoefte aan connectiviteit en informatie. Verscheidene displays en touchscreens in de cockpit moeten die informatie op een gebruiksvriendelijke manier doorgeven. Daarom ontwikkelt Hyundai een virtuele cockpit met technologieën die auto’s intuïtiever maken. Hyundai maakte alvast een eerste oefening op basis van een ‘gewone’ i30. In onderstaande video ontdek je hoe dat eruitziet:

Lees verder
Thierry Neuville nieuwe leider in het WRC-klassement na winst op Corsica

Het rallyteam van Hyundai heeft de eerste overwinning van 2019 binnen. Thierry Neuville reed een dijk van een rally en kon de laatste dag aanvangen als leider van de rally. In de eerste proef op zondag kon de i20 WRC echter het tempo moeilijk volgen, en zag het er naar uit dat Thierry en Nicolas genoegen zouden moeten nemen met een tweede plek.

Lees verder
Nieuwe mild hybride-aandrijflijn en N-Line versie voor Hyundai Tucson

De Hyundai Tucson is misschien wel de bekendste SUV ter wereld. Hij was er mede verantwoordelijk voor dat Hyundai definitief als wereldmerk op de kaart werd gezet. En nu krijgt de meest verkochte SUV in de Belux een belangrijke update. Zo lanceert Hyundai een tweede mild hybride-motorisatie met een 48 Volt systeem onder de motorkap en komt er een sportieve N-Line van de Tucson.

Lees verder