Tucson N Line
Deze Tucson N Line is een waar kunstwerk

Na de Hyundai i30 N Line is het tijd voor de volgende Hyundai met sportieve saus want ook de populaire Tucson krijgt een aangeklede versie. Een bijzondere combinatie, een SUV in N-outfit. Ter ere van het debuut maakte kunstenaar Andreas Preis een kunstwerk dat schittert op de eerste Tucson N Line.

Lees verder
Zo ziet de cockpit van de toekomst eruit

Hoe ziet het auto-interieur van de toekomst eruit? Druk, met heel veel knoppen en schakelaars, of juist sober en zo functioneel mogelijk? Bij Hyundai vinden we het laatste. Automobilisten hebben steeds meer behoefte aan connectiviteit en informatie. Verscheidene displays en touchscreens in de cockpit moeten die informatie op een gebruiksvriendelijke manier doorgeven. Daarom ontwikkelt Hyundai een virtuele cockpit met technologieën die auto’s intuïtiever maken. Hyundai maakte alvast een eerste oefening op basis van een ‘gewone’ i30. In onderstaande video ontdek je hoe dat eruitziet:

Lees verder
Thierry Neuville nieuwe leider in het WRC-klassement na winst op Corsica

Het rallyteam van Hyundai heeft de eerste overwinning van 2019 binnen. Thierry Neuville reed een dijk van een rally en kon de laatste dag aanvangen als leider van de rally. In de eerste proef op zondag kon de i20 WRC echter het tempo moeilijk volgen, en zag het er naar uit dat Thierry en Nicolas genoegen zouden moeten nemen met een tweede plek.

Lees verder
Nieuwe mild hybride-aandrijflijn en N-Line versie voor Hyundai Tucson

De Hyundai Tucson is misschien wel de bekendste SUV ter wereld. Hij was er mede verantwoordelijk voor dat Hyundai definitief als wereldmerk op de kaart werd gezet. En nu krijgt de meest verkochte SUV in de Belux een belangrijke update. Zo lanceert Hyundai een tweede mild hybride-motorisatie met een 48 Volt systeem onder de motorkap en komt er een sportieve N-Line van de Tucson.

Lees verder
Spectaculaire inhaalrace Thierry Neuville in Rally van Zweden

Thierry Neuville heeft zich keurig in de top van het World Rally Championship gehandhaafd. De kopman van het Hyundai-rallyteam spinde weliswaar op de eerste dag van de Rally van Zweden, maar knokte zich met zijn copiloot Nicolas Gilsoul vervolgens op spectaculaire wijze terug naar een derde plaats. In de WK-stand blijven onze landgenoten tweede, op slechts vier punten achterstand van klassementsleider Ott Tänak. Bekijk de beelden.

Lees verder
Hyundai i20 Car of the Year
Hyundai i20 uitgeroepen tot Used Car of the Year

Een wagen die na jaren trouwe dienst nog steeds op handen wordt gedragen, moet natuurlijk wel iets in zijn mars hebben. Zoals de Hyundai i20. Deze compact middenklasser werd bij de FirstCar Awards in de UK uitgeroepen tot Used Car of the Year en won bovendien de prijs Used Car of the Year tot £ 10.000.

Lees verder