Hyundai NEXO verbreekt wereldafstandsrecord

Een Australisch team heeft aan het stuur van een Hyundai NEXO FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle) het wereldrecord verbroken voor de langste afstand afgelegd met een waterstofaangedreven voertuig op één enkele tank.

Lees verder
Hyundai i20 gelauwerd in grootste Belgische autoblad

Bij zijn lancering enkele maanden geleden, liet de nieuwe Hyundai i20 zich meteen opmerken met zijn vernieuwende design, hypermodern en geconnecteerd interieur en actuele motortechnologie, met 48V Mild Hybrid-systeem.

Lees verder
Hyundai herdefinieert elektrische mobiliteit

Hyundai Motor Company lanceerde vandaag in wereldpremière de middelgrote CUV IONIQ 5 tijdens een virtueel evenement. Als eerste model van het IONIQ-merk van Hyundai, specifiek voor elektrische voertuigen met batterij (BEV), is IONIQ 5 de nieuwe benchmark die de levensstijl van de elektrische mobiliteit herdefinieert met duurzame en vernieuwende eigenschappen.

Lees verder
IONIQ 5 : Wereldpremière op 23 februari

Hyundai Motor Company heeft vandaag een nieuw beeld vrijgegeven dat het ruime en veelzijdige interieur toont van de langverwachte IONIQ 5. En aan dat wachten komt heel binnenkort een einde, want de virtuele wereldpremière staat gepland voor 23 februari 2021.

 

Lees verder
Hyundai toont eerste beelden van IONIQ 5

Hyundai Motor Company toont de eerste foto’s van de langverwachte IONIQ 5, de middenklasse CUV die het eerste model wordt van IONIQ als specifieke merknaam voor elektrische auto’s.

Lees verder
Hyundai start digitale januarimaand!

2021 wordt het eerste jaar in tijden met een januarimaand zonder Brussels Motorshow. In het najaar van 2020 begon Hyundai als eerste merk in België al te werken aan een alternatieve formule om zijn indrukwekkende reeks nieuwe modellen aan klanten te kunnen voorstellen. Vanaf 4 januari gaat die nieuwe opzet helemaal live. Sterke commerciële acties bij de dealers maken daar natuurlijk deel van uit. Maar héél belangrijk wordt ook een volledig nieuw, digitaal platform!

Lees verder