Koning Winter voor de deur? Bereid je Hyundai voor en rij zonder zorgen de winter in

Het winteruur is weer van kracht. Het wordt guur buiten. We vertrekken in het donker naar het werk en tijdens de avondspits is de zon ook alweer verdwenen. Tijd om je goed voor te bereiden en veilig de winter in te rijden met deze tips.

Lees verder
Tucson N Line
Deze Tucson N Line is een waar kunstwerk

Na de Hyundai i30 N Line is het tijd voor de volgende Hyundai met sportieve saus want ook de populaire Tucson krijgt een aangeklede versie. Een bijzondere combinatie, een SUV in N-outfit. Ter ere van het debuut maakte kunstenaar Andreas Preis een kunstwerk dat schittert op de eerste Tucson N Line.

Lees verder
Hyundai IF Design
iF Design Awards voor Hyundai Le Fil Rouge en Palisade

Helaas, je kunt er (nog) niet in rijden, maar hij laat wel zien hoe Hyundai’s er over een paar jaar uit gaan zien. En daar waren ze bij de jury van de toonaangevende iF Design Awards behoorlijk van onder de indruk. Zij beloonde onze concept car Le Fil Rouge met een fraaie onderscheiding voor zijn mooie design. Ook de nieuwe SUV Hyundai Palisade – alleen verkrijgbaar in Amerika – viel in de prijzen.

Lees verder
Draadloos opladen en autonoom parkeren met Hyundai

Zomaar ergens in een parkeergarage: je stapt uit je Hyundai om boodschappen te gaan doen en vervolgens zoekt de auto helemaal zelf een plekje bij een draadloos oplaadstation. Wanneer het opladen is afgerond, rijdt de Hyundai uit zichzelf weer weg om vervolgens volledig autonoom een lege parkeerplek te zoeken. Science fiction? Zeker niet. Het is dichterbij dan je denkt! Check deze video:

Lees verder
Uniek: 1.610.000 kilometer op de teller in slechts vijf jaar

Farrah Haines is een doodgewone Amerikaanse die voor haar werk auto-onderdelen bezorgt. Per jaar legt zij in haar Hyundai Elantra zo’n 200.000 mijl (320.000 km) af. Ter vergelijking: de gemiddelde Amerikaan rijdt per jaar 14.000 mijl. Onlangs naderde ze – na vijf jaar – de 1 miljoen mijl (1.610.000 km) met haar trouwe Elantra. Een mijlpaal, maar laat de kilometerteller van haar auto nou niet verder gaan dan 999.999 mijl! Gelukkig had Hyundai daar een heel originele oplossing voor. Check de video.

Lees verder
Hyundai Maxime Zimmer
Oog voor fijnproevers en aanstormend talent

Hyundai is een merk voor fijnproevers. Het is daarom niet verwonderlijk dat Hyundai Belgium partner is van Gault & Millau dat in diverse landen gastronomiegidsen uitbrengt. Ook reikt Gault & Millau jaarlijks verschillende prestigieuze prijzen uit, zoals de Chef van het Jaar, Restaurant van het Jaar en de Jonge Chefs van het Jaar. In die laatste categorie viel ook Maxime Zimmer in de prijzen. Hij geldt als een van de grootste aanstormende culinaire talenten van België en Hyundai is er trots op deze talentvolle jongeman te mogen steunen, met een blitse Hyundai Kona in de hoofdrol. Maak kennis met Maxime Zimmer in deze video.

Lees verder