Hyundai sponsor van Chelsea

Hyundai verbindt zich met ingang van het seizoen 2018/2019 als sponsor aan de Engelse topclub Chelsea. De overeenkomst loopt tot en met 2022. Het is voor het eerst dat Hyundai een club uit de Premier League, de hoogste afdeling van de Engelse voetbalcompetitie, sponsort. In deze speciale video kondigen de Chelsea-sterren Olivier Giroud, David Luiz en Tiémoué Bakayoko de samenwerking aan.

Naam Hyundai op shirt Chelsea

Het logo van Hyundai zal vanaf komend seizoen op de officiële tenues van Chelsea prijken. Ook verschijnt Hyundai volop tijdens thuiswedstrijden op de boarding langs het veld van Chelsea. Het shirt met daarop de nieuwe sponsor zal voor het eerst te zien zijn vanaf eind juli 2018. Ook de Belgische topspelers en Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois, zullen dus met Hyundai logo op de grasmat verschijnen.

Liefde voor de voetbalsport

Met de sponsoring van Chelsea onderstreept Hyundai zijn grote liefde voor de voetbalsport. Al sinds 1999 is Hyundai als Official Partner verbonden aan de Wereldvoetbalbond FIFA en de Europese voetbalbond UEFA. Tijdens de FIFA World Cup 2018 levert Hyundai alle auto’s – 530 in totaal – die nodig zijn voor dit groots sportevenement in Rusland. Maar wat echt telt is natuurlijk onze steun voor ons nationaal elftal. Samen met jullie zullen we onze Rode Duivels volop aanmoedigen richting finale en – wie weet – de titel!


Ontdek onze modellen
Hyundai KONA
Hyundai verhalen Uitgelichte berichten