Hyundai i20 uitgeroepen tot Used Car of the Year

Een wagen die na jaren trouwe dienst nog steeds op handen wordt gedragen, moet natuurlijk wel iets in zijn mars hebben. Zoals de Hyundai i20. Deze compact middenklasser werd bij de FirstCar Awards in de UK uitgeroepen tot Used Car of the Year en won bovendien de prijs Used Car of the Year tot £ 10.000.

David Motton van FirstCar noemt de Hyundai i20 een ‘veilige, gemakkelijk te besturen en zeer praktische wagen. Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat de Hyundai i20 heel betrouwbaar is. Bovendien profiteert iedereen bij aankoop van een Hyundai i20 jonger dan vijf jaar van de unieke 5 jaar waarborg zonder kilometerbeperking. Dat is een groot pluspunt voor beginnende kopers die onverwachte facturen willen vermijden.’


Ontdek onze unieke garantie

Hyundai i20 Car of the Year

Hyundai i20 helemaal vernieuwd

De Hyundai i20 is de voorbije tien jaar steeds een van Hyundai’s bestverkopende wagens in Europa geweest. Onlangs presenteerde Hyundai de vernieuwde Hyundai i20. De wagen is voorzien van een moderner design en vernieuwde veiligheidsfuncties met Hyundai SmartSense. Bovendien is er keuze uit drie verschillende benzinemotoren en introduceert Hyundai een 7-trapstransmissie met dubbele koppeling (7DCT).


Ontdek de Hyundai i20

Ook IONIQ en i10 in de prijzen

De Hyundai i20 is niet de enige Hyundai die hoge gooit in de categorie gebruikte wagens. Eerder al werd de Hyundai IONIQ bij de WhatCar? Used Car Awards uitgeroepen tot Best Used Green Car. In dezelfde verkiezing schopte de compacte Hyundai i10 het tot Best Used City Car onder £ 9.000.


Ontdek de Hyundai i10

Ontdek de Hyundai IONIQ
Hyundai KONA
Hyundai verhalen Uitgelichte berichten

Instagram

Instagram has returned invalid data.
Volg ons op instagram