Hyundai bezorgt Elliot (7) de dag van z’n leven

Een blauwe Hyundai met gele wielen: geen combinatie die je snel tegenkomt, maar voor Elliot maakte Hyundai Belux een uitzondering. Immers, een ventje van zeven jaar die – achter het stuur van een exclusieve sportwagen – beweert dat zijn lievelingswagen een Hyundai is, help je zijn wens in vervulling te brengen, toch?

Het begon allemaal op het Autosalon in januari van dit jaar. Daar werd de kleine Elliot Garmyn uit Wilrijk als super VIP ontvangen door de organisatoren van de autotentoonstelling. Dat leverde een leuk filmpje op (klik hier) waarin Elliot enkel nog uitkeek naar een ontmoeting met zijn lievelingswagen; een blauwe Hyundai met gele wielen.

Velgen met een fluogele kleur
Elliot z’n droom kwam uit. En niet zo’n klein beetje ook! Een nieuwe i30N sportwagen – in Thierry Neuville-uitvoering – werd helemaal aan de wensen van Elliot aangepast. De velgen kregen een fluogele kleur en in combinatie met de Performance Blue koetswerkkleur van de wagen kon Elliot meteen de blits maken.

Tennisles van Kim Clijsters
Elliot mocht met zijn blauwe sportwagen met gele wielen samen met zijn vriendjes op voetbaltraining, en als leuke uitsmijter zorgde Hyundai er nog voor dat hij zijn idool Kim Clijsters kon ontmoeten voor een korte tennisles. Elliot beleefde zo de dag van zijn leven. Niet in een Porsche of Ferrari, maar in een blauwe Hyundai met gele wielen. Het resultaat kun je zien in dit filmpje.


Testrit aanvragen
Hyundai KONA
Hyundai verhalen Uitgelichte berichten