Fleet TV test de volledig elektrische KONA Electric

SUV’s en elektriciteit, dat zijn momenteel de grootste trends in autoland en nooit eerder wist een merk die twee perfect te combineren. Maar daar brengt Hyundai met de KONA Electric verandering in. Deze zero emissie-wagen – tot 120% aftrekbaar (tot aanslagjaar 2019) – is de allereerste 100% elektrische compacte SUV van Europa. Wat hem vooral onderscheidt van zijn concurrenten is zijn riante actieradius van 449 km (volgens WLTP-richtlijnen) op een volle batterij. Bekijk hieronder de Fleet-TV rijtest.

Lees verder
Zesde editie Van Day groot succes

Met een recordopkomst, een heleboel positieve reacties én een aantal verrassingen was de zesde editie van de Van Day die volledig in het teken van de Hyundai bedrijfswagens stond, een groot succes. Bekijk het videoverslag!

Lees verder
‘In 2040 rijdt een kwart van de auto’s op waterstof’

Waterstofauto’s – zoals de Hyundai NEXO – hebben de toekomst, vindt Hyundai. Die visie wordt onderschreven door een onderzoek van KPMG waaruit blijkt dat de vraag naar auto’s met een brandstofcel alleen maar zal toenemen.

Lees verder
FLEET TV: Hyundai heeft met de KONA een goudmijn aangeboord

Wanneer Fleet TV op pad gaat met een gloednieuwe testauto, dan levert dat vaak verrassende en boeiende televisie op. Zoals ook het geval is in deze aflevering met de Hyundai KONA. Als bovendien de conclusie van de programmamakers luidt dat Hyundai met zijn ruwe diamant een echte goudmijn heeft aangeboord in het segment van de SUV’s, begrijp je ook meteen waarom gekozen is voor een oude mijnsite als filmlocatie. Kortom, een bijzondere locatie voor een bijzondere auto. Bekijk de rijtest van Fleet TV!

Lees verder
Fleet TV (Kanaal Z) houdt van de nieuwe i30

Fleet TV, het autoprogramma van Kanaal Z, heeft de nieuwe Hyundai i30 uitvoerig getest. En goed bevonden! De redactie had meteen oog voor het oogstrelende en geraffineerde design van de nieuwste middenklasser, terwijl ook de moderne motoren alle lof krijgen. De uitgebreide reportage kan je hieronder bekijken.

Lees verder