Deze Tucson N Line is een waar kunstwerk

Na de Hyundai i30 N Line is het tijd voor de volgende Hyundai met sportieve saus want ook de populaire Tucson krijgt een aangeklede versie. Een bijzondere combinatie, een SUV in N-outfit. Ter ere van het debuut maakte kunstenaar Andreas Preis een kunstwerk dat schittert op de eerste Tucson N Line.

Tucson N Line voor

Het kunstwerk is overduidelijk geïnspireerd door de autosport en benadrukt bijzondere ontwerpaspecten van de Tucson N Line zoals de N Line-badge, het sportieve front en de nieuwe LED-dagrijverlichting. In de abstracte, hoekige print zie je duidelijke verwijzingen naar verschillende soorten wegdek en de geruite vlaggen die je op het circuit ziet. Zwart, wit, grijs én de typische Rally car-kleuren Sky Blue en Active Red komen herhaaldelijk terug op deze bijzondere Tucson N Line.

Tucson N Line achter

Statement

Het brein achter de bijzondere print op de Tucson N Line is de in Berlijn gevestigde ontwerper en illustrator Andreas Preis. Met het veelzijdige karakter van zijn kunstwerken én zijn harde werkersmentaliteit is hij volgens Hyundai de aangewezen persoon voor de klus. Met de Tucson N Line focust Hyundai zich op een hardwerkende, ambitieuze doelgroep die graag een statement maakt.

Een testrit aanvragen

Hyundai KONA
Hyundai verhalen Uitgelichte berichten